دوشیکاچی
به مالک بگوئیدبرگرددمردم تحمل سختی ندارند،ولی افسوس اینجاست ،مردمی که تاب علی ندارندحجاج درانتظارشان است
رییس جمهور با بیان اینكه امروز مهمترین دغدغه دولت رفع فشارهایی است كه بدون دلیل موجه، زندگی مردم را هدف قرار داده است، اظهار داشت: البته دشمنان تلاش زیادی می كنند تا ملت ایران را تحت فشار قرار دهند، اما میشود این فشارها را كاملاً حذف كرد و تلاش دولت این است كه همه برای عبور از این شرایط همراه و همدل شوند و معتقدم بالاخره این اتفاق خواهد افتاد.
دكتر محمود احمدینژاد ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال كه آیا از تغییرات اخیر در دولت هدفی را مد نظر داشته اند، گفت: حتماً این تغییرات هدفمند بوده است؛ هدف دولت از هر اقدامی اداره بهتر امور كشور است.
رییس جمهور با اشاره به اینكه در شرایط كنونی جهان باید در عرصه بینالملل از همه ظرفیتها برای تأمین منافع كشور استفاده كرد، اظهار داشت: اگرچه وزارت امور خارجه با هوشمندی و تلاش فراوان تأمین منافع ایران در جهان را دنبال میكند، اما ریاست جنبش عدم تعهد نیز ظرفیتی تاریخی است كه هیچگاه پیش از این، نظیر آن در اختیار ایران نبوده است و باید از آن به بهترین نحو ممكن استفاده كرد و این موضوع مستلزم تمركز سرمایهگذاری و توجه جدی است.
دكتر احمدینژاد درباره تغییر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان كرد: تغییرات در این وزارتخانه و ادغام آن از قبل مطرح بود چرا كه اولاً، دولت هر اندازه كوچكتر باشد بهتر است و دوم اینكه با توجه به واگذاری بخشهای زیر مجموعه این وزارتخانه به بخش خصوصی عملاً آنچه در مجموعه اداری وزارت ارتباطات باقی میماند در قواره یك وزارتخانه نیست و باید به شكل یك سازمان زیر نظر رییس جمهور و یكی از وزرا اداره شود.
رییس جمهور ادامه داد : تغییرات در این وزارتخانه موضوعی جدی نبوده و حكم سرپرستی برای آن از 4 ماه پیش تهیه شده بود منتهی منوط به تمهید مقدماتی بود كه فراهم شد.
رییس جمهور تصریح كرد: دولت به این موضوع كه ادغام وزارتخانهها نیازمند ارائه لایحه به مجلس است، اشراف دارد و با آن موافق است، اما جابهجاییهای وظایف وزارتخانهها طبق قانون برنامه و قوانین عادی از اختیارات شورایعالی امور اداری است.
دكتر احمدینژاد در ادامه با بیان اینكه متأسفانه امروز در كشورمان بعضیها از سیاست و مدیریت انقلاب و كشور فقط انتخابات را میبینند و آن هم برای اینكه خودشان به قدرت برسند، تاكید كرد: كسانی كه میخواهند نظر مردم را در انتخابات محدود كرده یا آنگونه كه خود میخواهند هدایت كنند، كاملاً در اشتباه هستند.
رییس جمهور در پاسخ به سوالی انتخابات را تجلی اراده مردم در اداره كشور توصیف كرد و گفت: دولت در انتخابات هیچ گونه دخالتی ندارد و فقط به دنبال كشف نظر مردم و بسترسازی برای برگزاری یك انتخابات باشكوه همراه با حضور حداكثری مردم است تا رییسجمهوری با بالاترین رای ممكن و البته با تشخیص مردم سركار بیاید.
دكتر احمدینژاد افزود: آنچه در عرصه انتخابات برای دولت مهم است بسترسازی برای رقم خوردن بالاترین حضور مردمی است كه این دو مسئله معنا در خود نهفته دارد؛ اول اینكه حضور حداكثری مردم در انتخابات معادلات منطقهای و بینالمللی را به نفع ملت ایران جهت میدهد و دوم اینكه تمركز بالای اراده مردم بر یك كاندیدا خودبهخود بسیاری از مسائل را به سمت حل شدن هدایت میكند.
رییس جمهور با تأكید بر مهم و مؤثر بودن انتخابات در تنظیم امور داخلی و بینالمللی كشور، اظهار داشت: نباید مردم را در چارچوب حزب و گروه برای كسب قدرت دید بلكه باید در نظر و عمل به این مسأله كه هر چه مورد تشخیص مردم قرار گرفت مورد احترام و قبول همگان باشد، تأكید شود.
دكتر احمدینژاد با بیان اینكه ملت ایران نشان داده در هر مقطعی بهترین تصمیم را به نفع كشور و تاریخ گرفته است، تصریح كرد: ما كاملاً خیالمان از جانب مردم راحت است و حتی یك دقیقه درباره اینكه چه كسی كاندیدا شود یا رأی بیاورد، فكر نمیكنیم بلكه تمام تمركز خود را بر این قرار دادهایم كه مشكلات را حل كنیم و معتقدیم ملت، تصمیم خود را در انتخابات خواهد گرفت و برای بنده این یك امر یقینی است كه هر تصمیمی كه ملت بگیرد بهترین تصمیم است.
رییس جمهور با اشاره به اینكه تلاش برخیها برای محدود كردن مردم در دستهها و گروهها و هدایت رای و نظر آنها درست نبوده و به جایی نمیرسد، خاطر نشان كرد: این حرف نباید مستمسك قرار گیرد تا ما را به مخالفت با تحزب معرفی كنند چرا كه هیچ ملتی در ظرف محدود جا نمیشود و حتی در آمریكا كه مدعی پیشرو بودن در عرصه دموكراسی است، بخش اندكی از مردم عضو رسمی احزاب هستند.
دكتر احمدینژاد تأكید كرد: دولت هیچ برنامهای برای تأثیرگذاری بر انتخاب مردم ندارد؛ این اندیشه و فرهنگ دولت است كه باید بدون توجه به اینگونه مسائل كشور را به جلو برده و توطئهها را خنثی كند تا برخی فشارها از دوش مردم برداشته شود. دولت مطلقاً اعتقادی به تأثیرگذاری بر انتخابات و هیچ تصمیم و تغییری در دولت با هدف انتخاباتی صورت نگرفته است.
رییس جمهور با اشاره به اینكه از ابتدای آغاز بكار دولت گفتیم كه این دولت برای پیشبرد امور و اداره بهتر كشور تا روز پایان جابهجایی دارد، گفت: مگر قرار است وزرا استانداران یا مقامات دولتی بهجای مردم در انتخابات تعیین تكلیف كنند؟ آیا تغییر یك وزیر یا یك مسئول دولتی میتواند بر رأی مردم در انتخابات تأثیر بگذارد؟ كسانی كه اینگونه میاندیشند مردم و روحیات آنان را نشناختهاند.
دكتر احمدینژاد ادامه داد: دولت بر اساس یك برنامه و استراتژی امور كشور را به پیش میبرد و در این مسیر تغییرات برای بهبود اوضاع و تسریع پیشرفت كشور اتخاذ میشود البته اگر دولت برنامهای نداشت تغییرات شخصی میشد و میشد هر تفسیری از آن كرد اما امروز این تغییرات فقط در راستای پیشبرد بهتر برنامه های اتخاذ شده است.
رییس جمهور اظهار داشت: امیدوارم روزی این فرصت فراهم شود تا بتوانیم اقداماتی را كه دولت انجام داد تشریح كرده و بگوییم كه اگر این اقدامات انجام نمیشود امروز وضع به چه گونه بود.
دكتر احمدینژاد در پاسخ به سوالی دیگری درباره ایجاد هیاتی از سوی مجلس برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری تصریح كرد: در قانون اساسی نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان و ریاست جمهوری بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده و هیچ جایگاهی برای نظارت مجلس بر این انتخاباتها در قانون اساسی وجود ندارد.
رییس جمهور در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانهها گفت: این قانون مهمترین طرح اقتصادی دولت بود كه باید هم اجرا شود. اگرچه مخالفانی هم دارد اما باید همه كمك كنند تا این قانون به طور كامل به بهترین شكل انجام شود.
دكتر احمدینژاد در پاسخ به این سوال كه نمایندگان مجلس معتقدند دولت در تقدیم لایحه بودجه به مجلس تاخیر دارد، خاطر نشان كرد: این یك مساله یكطرفه نیست كه عدهای بنشینند و در قوه دیگری برای خودشان به طور یكطرفه تصمیم بگیرند و زمان برای آن تعیین كنند بلكه باید ملاحظات زیادی در تنظیم این لایحه در نظر گرفته شود و با تفاهم كارها پیش برود.
رییس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه نرخ ارز در لایجه بودجه 92 چقدر در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: باید اقتصاد كشور به سمتی سوق یابد كه از نقشآفرینی ارز خارجی در آن كاملاً مستقل شود.
رییس جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه به نظر میرسد مواضع گروه 1+5 درباره نحوه مواجه با ایران تغییر كرده است، تصریح كرد: مواضع جمهوری اسلامی ایران كاملاً شفاف و روشن است.
دكتر احمدینژاد با اشاره به اینكه همواره تاكید كردهایم كه منافع همكاری و همراهی برای همه بیش از تقابل است، اظهار داشت: اگر بناست زرادخانههای اتمی برچیده شده و سلاح كشتار جمعی ساخته نشود همه باید با هم همكاری كنند، چرا كه دنیا با همكاری و تفاهم بهتر اداره شده و دنیای بهتری خواهد بود.
رییس جمهور با یادآوری موضع جمهوری اسلامی ایران در تابستان سال 1386 مبنی بر اینكه ایران به فناوری صلح آمیز هستهای دست یافته و هستهای شده است، خاطرنشان كرد: آن موقع عنوان شد كه ایران هستهای شده و تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به این توانمندی موضوعیت ندارد، پس بهتر است با یكدیگر همكاری و همراهی داشته باشیم.
دكتر احمدینژاد با تأكید بر اینكه جمهوری اسلامی ایران هیچ نگرانی و مشكلی برای همكاری در عرصه فعالیتهای صلحآمیز هستهای با دیگران ندارد، گفت: عدهای كه شرایط بینالمللی را درك نمیكنند چنین تصور دارند كه ممكن است بتوانند با زور با ملتها مقابله كنند البته اگرچه ممكن است به این ترتیب دستاوردهای كوتاهمدتی نیز داشته باشند، اما بالاخره مردم و ملتها در مقابل آنها عكسالعمل نشان میدهند.
رییس جمهور با بیان اینكه البته در داخل نیز برخی ها علاقه ای ندارند كه این مساله حل و فصل شود، اظهار داشت: ممكن است دشمنان در مقابله با ملت ایران دستاوردهای مختصری نیز داشته باشند اما ملت ایران در طول تاریخ پرافتخار خود از این دست حوادث بسیار دیده و آنها را با سلامت و پیروزی پشت سر گذاشته است لذا به نفع دشمنان است كه با مردم ایران همكاری و همراهی كنند، چرا كه در غیر این صورت این ملت از آنها و بداخلاقیهایشان عبور خواهد كرد.
دكتر احمدینژاد در پاسخ به این سوال كه سفرهای استانی چه زمانی آغاز میشود؟ تصریح كرد: برای برگزاری ادامه سفرهای استانی برنامهریزی شده است و انشاء الله به زودی پس از سفر به عراق این سفرها از سر گرفته خواهد شد.
رییس جمهور درباره ویژگیهای بودجه 92 گفت: دولت برنامه جامع و وسیعی برای توسعه كشاورزی آغاز كرده و با توجه به اینكه در حال حاضر مهمترین مشكل ما در بخش كشاورزی وابستگی به واردات برخی نهادههای كشاورزی است، تلاش شده با اجرای یك طرح ضربتی در تأمین این بخش از نیازهای كشاورزی به خودكفایی برسیم.
دكتر احمدینژاد اضافه كرد: همچنین در بررسی بودجه تلاش شده، سهم نفت به حداقل ممكن برسد چرا كه دلیلی ندارد كشوری كه رو به پیشرفت بوده و اقتصاد بزرگی دارد، در بودجه به درآمد یك بخش متكی باشد.
رییس جمهور اظهار داشت: نهادهای زیادی بودند كه به بهانههای مختلف به بودجه وصل شده و از آن استفاده می كردند و دولت با یك كار كارشناسی تمام نهادهایی را كه قطع سهم آنها از بودجه به كشور آسیب نمیزد از فهرست دریافت بودجه دولتی حذف كرد.
دكتر احمدینژاد تصریح كرد: به نظرم بودجه سال 92 بودجه خوبی خواهد بود كه آثار بازیهای دشمنان را برای ملت خنثی خواهد كرد. این امكان وجود دارد كه با توجه به توان و آمادگی ملت و دولت با چند حركت از شیطنتها، توطئهها و خود دشمن عبور كرده و در چایگاهی بالاتر از آنها قرار گیریم.
رییس جمهور افزود: امروز مهمترین دغدغه دولت رفع فشارهایی است كه بدون دلیل موجه، زندگی مردم را هدف قرار داده است نه اینكه این فشارها دلیلی نداشته باشد چرا كه دشمنان خیلی علیه ملت ایران تلاش میكنند اما میشود این فشارها را كاملاً حذف كرد.
دكتر احمدینژاد خاطر نشان كرد: تلاش میكنیم همه برای عبور از این شرایط همراه شوند و معتقدم بالاخره این اتفاق خواهد افتاد.
رییس جمهور گفت: دولت تلاش میكند تا قدرت خرید مردم افزایش یابد و اگرچه عدهای هستند كه با این موضوع مخالفت میكنند، اما با توجه به توان اقتصادی كشور، میتوانیم به این هدف برسیم.
دكتر احمدینژاد اضافه كرد: دولت نشان داده كه تضمینی كار میكند و هر گاه در عرصه كارهای مهم و بزرگ وارد شده است با كمك مردم و یاری خداوند آن كارها را به خوبی پیش برده و حالا هم باید همه تلاش كنیم تا قدرت خرید مردم و وضع اقتصادی آنها بهبود یابد.
رییس جمهور اجرای طرح نظام سلامت و پزشك خانواده را از طرحهای اساسی دولت عنوان كرد و اظهار داشت: در حال حاضر هم دولت و هم مردم هزینههای زیادی برای سلامت پرداخت میكنند كه میشود از این هزینهها به نحو مطلوبتری استفاده كرد.
دكتر احمدینژاد با بیان اینكه در حال حاضر هیچ سلسله مراتبی در عرصه بهداشت، سلامت و درمان مردم وجود ندارد، تصریح كرد: باید به جایی برسیم كه هركس پزشك مخصوص و پرونده پزشكی داشته باشد و به طور مرتب تحت نظر و مراقبت یك پزشك باشد و یك نظام سلسلهای مشاوره و راهنمایی سلامت و درمان ایجاد شود.
رییس جمهور خاطر نشان كرد: امیدوارم هر چه سریعتر از نظام درمانی و خدمات بیمهای چند سطحی فعلی كه هم دولت و هم مردم را مجبور به پرداخت هزینههای سنگین سلامت میكند و بهره كمی از آن نصیب هر دو طرف میشود، عبور كرده و یك نظام سلامت جامع و یك سازمان جامع خدمات بیمه داشته باشیم.
دكتر احمدینژاد گفت: به زودی سازمان بیمه جامع واحد تشكیل و مسئول آن نیز منصوب خواهد شد تا همه بیمهها زیر یك چتر قرار گرفته و خدمات بیمهای هماهنگ و منسجمی به مردم ارائه شود.
نوشته شده در چهارشنبه 22 آذر 1391ساعت
ساعت 21 و 28 دقیقه و 30 ثانیه توسط مهدی ترابی فرد| نظرات ()
By Ashoora.ir & Night Skin